ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε πως υπάρχουν ακόμη μερικά «πολύ ακανθώδη ζητήματα» στις συνομιλίες με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την υποδοχή του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Μαρ-α-Λάγκο του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Χαρακτήρισε «πολύ καλή» την επικοινωνία που είχε νωρίτερα με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, συμπληρώνοντας πως ενημερώθηκε πριν από λίγο για τις αναφορές περί απόπειρας του Κιέβου να πλήξει με drones την κατοικία του ρώσου προέδρου στο Νόβγκοροντ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε δριμύτατα τη φερόμενη ουκρανική επίθεση σε μία από τις κατοικίες του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, κάτι που έχει διαψευστεί από το Κίεβο, δηλώνοντας ότι είναι «πολύ θυμωμένος».
«Ξέρετε ποιος μου μίλησε για αυτό; Ο πρόεδρος Πούτιν, νωρίς σήμερα το πρωί. Είπε ότι του επιτέθηκαν. Αυτό δεν είναι καλό. Είμαι πολύ θυμωμένος», είπε στους δημοσιογράφους ο Τραμπ ενώ υποδεχόταν στο Μαρ-α-Λάγκο τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
«Είναι μια ευαίσθητη περίοδος. Δεν είναι η σωστή στιγμή. Είναι ένα πράγμα να επιτεθείς επειδή επιτίθενται. Και είναι άλλο πράγμα να επιτεθείς στο σπίτι του», πρόσθεσε.
Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της νύχτας 91 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον της προεδρικής κατοικίας στην περιοχή του Νόβγκοροντ. Το Κίεβο το διέψευσε καταγγέλλοντας το «ψέμα» της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης
Χαμάς: Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα, ενόψει της συνάντησης Τραμπ-Νετανιάχου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.