• Διεθνής πολιτική

    Παρίσι: Ανατριχιαστική περιγραφή της επίθεσης από αυτόπτη μάρτυρα

    Παρίσι


    Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις στιγμές της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης. Με τους πρώτους πυροβολισμούς επικράτησε το απόλυτο χάος στα Ηλύσια Πεδία.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, οι τουρίστες άρχισαν να τρέχουν από δω κι από εκεί, ενώ πολλοί από αυτούς έκλαιγαν και προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ασφαλές μέρος.

    Την ώρα της επίθεσης, η λεωφόρος Champs Elysees, ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού, ήταν γεμάτη με κόσμο και τα μαγαζιά ανοιχτά.

    Ένας άλλος άνδρας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη στιγμή της επίθεσης: «Μόλις είχα βγει από τα Sephora και ετοιμαζόμουν να μπω σε άλλο μαγαζί. Εκείνη την στιγμή πέρασε από μπροστά μου ένα περιπολικό και ένας άντρας ήρθε με ένα παλιό γκρι Audi. Πάρκαρε ακριβώς από πίσω από το περιπολικό και βγήκε έξω κρατώντας ένα Καλάσνικοφ. Άκουσα 6 πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, ο δράστης ήταν κρυμμένος πίσω από το περιπολικό και πυροβολούσε τους αστυνομικούς. Ένας αστυνομικός άνοιξε την πόρτα του περιπολικού κι έπεσε νεκρός, νομίζω. Μόλις το είδα αυτό αμέσως μπήκα στο μαγαζί Alain Affelou. Ανέβηκα στον πρώτο όροφο και είδα τους αστυνομικούς να πυροβολούν τον δράστη.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τρόμος επανήλθε στο Παρίσι: Επίθεση τζιχαντιστών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες (pics-video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την επίθεση στο Παρίσι: Τι δήλωσαν Μέρκελ, Τραμπ, Ολάντ



    ΣΧΟΛΙΑ