ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ κατηγορεί ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, για τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα.
«Μια ανάλυση των επιχειρησιακών συστημάτων του IDF δείχνει ότι ένα μπαράζ ρουκετών εκτοξεύτηκε από τρομοκράτες στη Γάζα, περνώντας σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο Al Ahli στη Γάζα τη στιγμή που χτυπήθηκε. Πληροφορίες από πολλές πηγές που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κίνημα Τζιχάντ είναι υπεύθυνο για την αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου που έπληξε το νοσοκομείο στη Γάζα» έγραψε ο Νετανιάχου στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
«Όλος ο κόσμος πρέπει να ξέρει: βάρβαροι τρομοκράτες επιτέθηκαν στο νοσοκομείο στη Γάζα και όχι το IDF. Αυτοί που δολοφόνησαν βάναυσα τα παιδιά μας δολοφονούν και τα δικά τους παιδιά» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς πήγε να ρίξει το αεροπλάνο του Σολτς, τον έσωσε το Iron Dome
Ιορδανία: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Αμμάν
Δυτική Όχθη: Επεισόδια σε διαδηλώσεις για την επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν
- Τραμπ: Ο Στάρμερ παραιτείται, απέτυχε παταγωδώς σε μεταναστευτικό και ενέργεια
- Εϊάλ Ζαμίρ (αρχηγός στρατού Ισραήλ): Η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει «σε πολύ δύσκολη θεση»
- Optima Bank και Morgan Stanley βλέπουν νέα άνοδο στις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.