ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε νέο του μήνυμα κάλεσε τους Ρώσους να διαδηλώσουν κατά της κατάληψης του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια από τα ρωσικά στρατεύματα.
«Ρωσικέ λαέ, θέλω να σας κάνω έκκληση: Πώς είναι δυνατόν αυτό; Άλλωστε πολεμήσαμε μαζί το 1986 κατά της καταστροφής του Τσερνομπίλ», είπε σε τηλεοπτικό διάγγελμα, μεταδίδει το Reuters.
Ανέφερε ακόμα ότι 9.200 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την ημέρα της ρωσικής εισβολής, αλλά και ότι η Ρωσία στοχεύει σκόπιμα τις υποδομές της Ουκρανίας αλλά και κατοικημένες περιοχές.
https://www.youtube.com/watch?v=dqMIkDeLWHU
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Στα χέρια των Ρώσων το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια – Για «πυρηνική τρομοκρατία» κάνει λόγο ο Ζελένσκι (Live update ενημέρωση)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Stoiximan Επίσημος Χορηγός στο ιστορικό Final 4 υδατοσφαίρισης στο Παλαιό Φάληρο
- Audi: Σχέδιο για περικοπές κόστους – Πώς επηρεάζουν το outlook οι απειλές Τραμπ για δασμούς
- Δημήτρης Κυπαρίσσης (Optima Bank): Στόχος το άνοιγμα στην ασφαλιστική αγορά
- Χρηματιστήριο: Απομακρύνεται από τα 8 ευρώ η Πειραιώς, κούρσα πάλι για BIO και ΕΛΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.