ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία, η Σουηδία και η Φινλανδία θα προετοιμάσουν ένα κοινό μνημόνιο για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες της Τουρκίας σχετικά με την ένταξη των δύο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με δημοσιεύματα φινλανδικών μέσων ενημέρωσης.
Τα δημοσιεύματα, στη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα Helsingin Sanomat της Φινλανδίας και στη φινλανδική εφημερίδα Iltalehti, έρχονται ενώ οι αρχηγοί κρατών της Τουρκίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας πραγματοποιούν μια συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στο περιθώριο της πρώτης ημέρας της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.
Διαβάστε επίσης:
Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες Τουρκίας, Σουηδίας και Φινλανδίας
Γαλλία: Συνάντηση Μακρόν – Ερντογάν στη Σύνοδο του NATO
Λευκός Οίκος: Μπάιντεν και Ερντογάν θα συνομιλήσουν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.