ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν απέχουν μερικά χιλιόμετρα από τη στρατηγικής σημασίας πόλη Σούσα, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπως ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος αυτής της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας, όπου από τα τέλη Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και των Αρμένιων αυτονομιστών.
“Ο εχθρός απέχει μερικά χιλιόμετρα από τη Σούσα, το πολύ 5 χιλιόμετρα”, είπε ο Αραΐκ Χαρουτιουνιάν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.
“Ο βασικός στόχος του εχθρού είναι να εισβάλει στη Σούσα (…) και όποιος ελέγχει τη Σούσα, ελέγχει το Αρτσάχ”, πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας την αρμενική ονομασία του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρόφιμα: Σε υψηλό τριετίας οι παγκόσμιες τιμές – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη άνοδος
- Wyndham Hotels: Ανάπτυξη ρεκόρ με περισσότερα από 869.000 δωμάτια και περισσότερα από 2.200 ξενοδοχεία παγκοσμίως
- Platinum, Gold και Bronze βραβείο για την ΙΚΕΑ στα Promotional Marketing Awards 2026
- Τσερνόμπιλ: Μεγάλη φωτιά στην απαγορευμένη ζώνη μετά από πτώση drone
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.