ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία θα συνεχίσει τις πολεμικές επιχειρήσεις κατά της Ουκρανίας, ενώ καταγγέλει ότι στρατιωτικοί εκπαιδευτές από διάφορες χώρες εργάζονται στην Ουκρανία και παίρνουν μέρος σε στρατιωτικές ενέργειες και στην εκπαίδευση ουκρανικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ υπογράμμισε πως η Ρωσία θα συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρησή της στην Ουκρανία μέχρι να επιτύχει όλους τους στόχους της, μετέδωσε το πρακτορείο RIA.
Ο Πεσκόφ πρόσθεσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για μια διπλωματική λύση στον πόλεμο.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε επίσης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, πως αυτή τη στιγμή η Ρωσία δεν βλέπει οποιαδήποτε προαπαιτούμενα για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών με την Ουκρανία.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ακόμα πως οι ρωσικές αρχές δεν συζητούν νέα επιστράτευση, μετέδωσε το TASS.
Διαβάστε επίσης:
Αλληλοκατηγορούνται Χαμάς και Νετανιάχου για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων
Ψηφιοποίηση ιατρικών αρχείων στο ΕΣΥ – Ποιες εταιρείες θα μοιραστούν 103 εκατ. ευρώ
Δεύτερη ευκαιρία για την διεκδίκηση δωρεάν διακοπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χορμόβα: «Η ΔΥΠΑ ισχυρός σύμμαχος για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση» – Εκτεταμένο πλέγμα νέων δράσεων για το 2026
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: «Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες»
- Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο
- Η πρώτη εμπορική συμφωνία της Atlantic See και η επίσπευση της ενεργοποίησης του Κάθετου Διαδρόμου – Συνάντηση στην Ουάσινγκτον στις αρχές Φεβρουαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.