ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από το ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, ανέφεραν τα δημόσια μέσα ενημέρωσης του Λιβάνου και μια πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Άλλη πηγή, προσκείμενη στη Χεζμπολάχ, έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς.
Σύμφωνα με τρεις υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, στόχος ήταν ο Μουχσίν Σουκρ, γνωστός και με το όνομα Φουάντ Σουκρ, ο επικεφαλής του επιχειρησιακού βραχίονα της Χεζμπολάχ. Οι ΗΠΑ είχαν επιβάλει κυρώσεις στον Φουάντ Σουκρ από το 2015. Δύο πηγές είπαν στο πρακτορείο Reuters ότι είναι ζωντανός.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Λίβανος: “Ισραηλινό πλήγμα” στα νότια προάστια της Βηρυτού με στόχο έναν διοικητή της Χεζμπολάχ
Ήπια άνοδο για τις ευρωαγορές περιμένοντας τις κεντρικές τράπεζες – Πτώση 5% για τη Diageo
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- KPMG: 200+ έμπειροι επαγγελματίες συμμετείχαν στη 2η AdvantAge Ημέρα Καριέρας
- Ευρωαγορές: Με πτώση η έναρξη των συναλλαγών υπό τη σκιά των νέων απειλών Τραμπ για υψηλότερους δασμούς
- Reuters: Νέα ύποπτα στοιχήματα 7 δισ. δολαρίων στο πετρέλαιο πριν τις ανακοινώσεις Τραμπ για αναβολή επιθέσεων
- Η Φον ντερ Λάιεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ – «Ικανοποιητική πρόοδος για επικύρωση της συμφωνίας ΕΕ–ΗΠΑ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.