ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Σε άτυπη τηλεδιάσκεψη θα λάβει μέρος στις 18:30, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την οποία συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, με ομάδα ηγετών στο πλαίσιο της προπαρασκευής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση, στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, o πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, o πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσες, o Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα.
Υπενθυμίζεται πως στη σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί από τον Ζοζέπ Μπορέλ η έκθεση για τη συνολική συμπεριφορά της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: Αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης με τους αγρότες
- Τάσεις MRB: Πρώτη η ΝΔ με 22,6% – Aκρίβεια και εισοδήματα ορίζουν την ψήφο των πολιτών
- ΟΣΕΘ: Έξι γραμμές σε 24ωρη λειτουργία μέσα στις γιορτές
- Τραμπ: Νέα αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο με κόστος $400 εκατ.