ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν το θέμα της ασφάλειας των κρίσιμων υποδομών την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε το Σάββατο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, μετά τις διαρροές που εκδηλώθηκαν στους αγωγούς Nord Stream στη Βαλτική και οι οποίες αποδίδονται σε σαμποτάζ.
«Το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream συνιστά απειλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε τις κρίσιμες υποδομές μας. Οι ηγέτες θα αντιμετωπίσουν το θέμα στην προσεχή σύνοδο κορυφής στην Πράγμα», δήλωσε ο Σαρλ Μισέλ στο Twitter έπειτα από τις συνομιλίες του με την πρωθυπουργό της Δανίας Μέτε Φρέντερικσεν.
Διαβάστε επίσης:
Φον ντερ Λάιεν: Μαζί θα εργαστούμε για τη μείωση των υψηλών τιμών της ενέργειας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI: Το στοίχημα για την ένταξη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και το ράλι της μετοχής
- Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του – «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 7
- Πυροσβεστική για την αντιπυρική περίοδο: Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες, τι απαγορεύεται και ποιες είναι οι ποινές για τους παραβάτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.