Αισιόδοξος είναι ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ για τους δασμούς μέσα στις επόμενες ημέρες.

«Εξέφρασα για άλλη μια φορά την ελπίδα μου ότι βήμα προς βήμα θα καταλήξουμε σε μια λύση με την αμερικανική κυβέρνηση. Παραμένω βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Μερτς στους δημοσιογράφους έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας.

1

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το εκτελεστικό όργανο της ΕΕ, διαπραγματεύεται τις εμπορικές συμφωνίες για το μπλοκ των 27 χωρών.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ προς Πούτιν: Ασχολήσου πρώτα με τη Ρωσία και άσε τη διαμεσολάβηση για Ισραήλ – Ιράν

Ιράν: Διαψεύδει τον Τραμπ ότι Ιρανοί αξιωματούχοι ζήτησαν συνάντηση στον Λευκό Οίκο

Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν μπορεί να αποκτήσει πυρηνικό όπλο – Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στρατιωτικά σε ενδεχόμενη επιχείρηση του ΝΑΤΟ