ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τηλεφωνική συνομιλία που η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι είχε απόψε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, του ζήτησε να βάλει άμεσα τέλος στις εχθροπραξίες, διότι “η κατάσταση στην Γάζα είναι αδικαιολόγητη και αφόρητη”.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, “η συνομιλία αποτέλεσε ευκαιρία για να τονισθεί και πάλι πόσο επείγουσα είναι η παροχή εγγυήσεων για πλήρη και ανεμπόδιστη πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ η Ρώμη εγγυήθηκε τη συνέχιση της προσφοράς της, μέσω της πρωτοβουλίας Food for Gaza”.
Η Ιταλία γνωστοποίησε επίσης ότι θα υποδεχθεί άλλους 50 Παλαιστίνιους και θα συμβάλει στην αποστολή νέας ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Δασμοί 50% σε προϊόντα χαλκού – Ανεβάζει τους δασμούς στη Βραζιλία στο 50% λόγω Μπολσονάρου
FED: Σταθερά διατήρησε ξανά τα επιτόκια – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Πούλησε και επαναμίσθωσε πλοίο με 14,6 εκατ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Χανιά για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου
- Κολομβία: Μάχη με τον χρόνο από τα σωστικά συνεργία για τους εγκλωβισμένους επιζώντες
- ΗΠΑ: Ο Λουίτζι Μαντζιόνε, που κατηγορείται για τη δολοφονία του επικεφαλής ασφαλιστικής εταιρείας, παραδέχθηκε πως τον «πυροβόλησε»
- Υεμένη: Οι Χούθι αναφέρουν πως εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον εγκαταστάσεων της Aramco στη Σαουδική Αραβία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.