• Διεθνής πολιτική

    Μαράια Κάρεϊ: Η συνάντηση της τραγουδίστριας με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

    • NewsRoom
    Μαράια Κάρεϊ - Τζο Μπάιντεν

    Μαράια Κάρεϊ – Τζο Μπάιντεν


    Με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε η Μαράια Κάρεϊ στον Λευκό Οίκο.

    Η Μαράια Κάρεϊ, η οποία θεωρείται και η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» λόγω της ερμηνείας του «All i want for Christmas is you», συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο οβάλ γραφείο, αλλά και με την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

    Μαζί της ήταν τα δίδυμα παιδιά της και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του Λευκού Οίκου, όπου εντυπωσιάστηκαν από τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς.

    Στο βίντεο, η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» σφίγγει το χέρι του Προέδρου ενώ και οι δύο εκφράζουν τον αμοιβαίο θαυμασμό τους.

    «Θέλω να το ξέρεις», λέει ο Πρόεδρος, ο οποίος στη συνέχεια παίζει στο τηλέφωνό του το «All I Want For Christmas Is You».

    «Ω, το λατρεύουμε», απαντά η Κάρεϊ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Joe Biden (@potus)

    Στη συνέχεια, η Μαράια Κάρεϊ και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περιηγούνται στον Λευκό Οίκο, με τη μουσική υπόκρουση του γιορτινού hit.

    Η ντίβα της ποπ και τα 12χρονα δίδυμά της, Μορόκαν και Μόνρο, εμφανίζονται να ποζάρουν για μια φωτογραφία με τον Μπάιντεν και στη συνέχεια η Μαράια Κάρεϊ φαίνεται να κρεμάει ένα στολίδι στο δέντρο.

    Μάλιστα, η Μαράια Κάρεϊ ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο και τη γνωριμία της με τον πλανητάρχη.

    «Την περασμένη εβδομάδα είχα τη χαρά να συναντήσω τον πρόεδρο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Χάρις στον Λευκό Οίκο, για να εγκαινιάσουμε την περίοδο των γιορτών» έγραψε η 54χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα ενός καρουζέλ. «Όσο ήμασταν εκεί, είδαμε όλη τη γιορτινή διακόσμηση και σκορπίσαμε λίγη χαρά» πρόσθεσε.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

    Για την προεδρική επίσκεψη, η Μαράια Κάρεϊ φόρεσε ένα λαμπερό μαύρο μίνι φόρεμα και ένα ασορτί σακάκι, τα οποία στις άκρες έφεραν ροζ λεπτομέρεια και συνδυάζονταν άψογα με τις ροζ πλατφόρμες της.

    Διαβάστε επίσης:

    Μια influencer στο δελτίο του ERTnews, η κάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Βαξεβάνη και η επίθεση του MEGA στον Ζούλα μέσω Ευαγγελάτου

    Γιώργος Βαρδινογιάννης: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση και η φωτογραφία με τη Μιμή Ντενίση

    Αυτά είναι τα 10 ελληνικά νησιά εκτός της πεπατημένης για το 2024



    ΣΧΟΛΙΑ