ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε απόψε ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν για την κατάσταση στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) και πρότεινε μια «νέα μέθοδο» για την επανέναρξη των συνομιλιών μεταξύ των δύο πλευρών, στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας της Ομάδας του Μινσκ.
Ο Μακρόν είπε ότι «η δουλειά θα ξεκινήσει από απόψε το βράδυ», καθώς εντείνει τις προσπάθειες να μεσολαβήσει στη σύγκρουση, ως συμπρόεδρος της Ομάδας του Μινσκ.
Ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε επίσης την έκκλησή του για κατάπαυση του πυρός.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πατήσια: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε 1 κιλό κάνναβη
- Δένδιας: Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι καταρτισμένα, υπηρετούν με υπερηφάνεια και η προσφορά τους αναγνωρίζεται
- Metlen: Οι αναλυτές δεν αναθεωρούν το μακροπρόθεσμο στόρι για τη μετοχή
- Μελόνι: «Δεν συμμερίζομαι τις κριτικές του Μερτς στην κουλτούρα του Maga»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.