ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια των Ρωσικών δυνάμεων φέρεται να έπεσε ο πρώην Πυρηνικός Σταθμός του Τσέρνομπιλ.
Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το CNN, ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι έγραψε στο Twitter ότι στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας του πολεμούν για να αποτρέψουν τα ρωσικά στρατεύματα από το να καταλάβουν το πρώην πυρηνικό εργοστάσιο.
«Οι ρωσικές δυνάμεις κατοχής προσπαθούν να καταλάβουν το Τσέρνομπιλ. Οι ουκρανικές δυνάμεις θυσιάζουν τη ζωή τους για να μην επαναληφθεί η τραγωδία του 1986», έγραψε ο Ζελένσκι στο Twitter.
Διαβάστε επίσης
Ρωσική εισβολή: Συγκρούσεις για την κατάληψη του Τσέρνομπιλ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FIFA: Ανοίγει τον «φάκελο» του σχεδίου των 20 δισ. δολαρίων υπό την πίεση της UEFA
- Wall Street: Oracle και Anthropic έφεραν νέα πίεση στις τεχνολογικές μετοχές – Στο -1% έκλεισε ο Nasdaq
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει άμεσα συμφωνία – Αισιόδοξος και ο Βανς
- Τραμπ: Έτοιμος να δώσει προληπτικές χάρες στους συμμάχους του σε περίπτωση ήττας στις εκλογές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.