ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν ανακοίνωσε σήμερα ότι η χώρα του ενέκρινε τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλασσίων συνόρων με το Ισραήλ, μετά από έντονες διαπραγματεύσεις υπό την ηγεσία της Ουάνσιγκτον, μια συμφωνία που ανοίγει το δρόμο για εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
«Ανακοινώνω την έγκριση του Λιβάνου για την τελική εκδοχή που ετοίμασε ο Αμερικανός μεσολαβητής για την οριοθέτηση των νότιων θαλάσσιων συνόρων», είπε ο Αούν σε τηλεοπτική ομιλία του.
Ο Λιβανέζος πρόεδρος τόνισε ότι η συμφωνία θα φέρει σταθερότητα και στις δύο πλευρές των συνόρων αν και σημείωσε ότι αυτή η συμφωνιά «δεν σηματοδοτεί κανενός τύπου εξομάλυνση των σχέσεων».
Διαβάστε επίσης
Βόρεια Κορέα: Νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σύνταξη και εργασία μαζί: Γιατί οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι δεν εγκαταλείπουν την επαγγελματική δραστηριότητα
- Σαλαμίνα: Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών από τη θάλασσα
- Τζάρεντ Κούσνερ: Συναντήσεις στην Αίγυπτο για το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Πυρκαγιές στη Σαλαμίνα: Εντοπίστηκαν 2 νεκροί, κοντά στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά στα Περιστέρια – Επιχείρηση απεγκλωβισμού από τη θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.