ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θέλει να γνωρίζει το Ιράν ότι «όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» προκειμένου να το εμποδίσει να αναπτύξει πυρηνικά όπλα, ενόψει των συνομιλιών που θα έχουν αύριο Σάββατο στο Ομάν οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών.
Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ επέμεινε ότι οι συνομιλίες αυτές θα είναι «άμεσες». «Ο πρόεδρος πιστεύει στη διπλωματία, στις άμεσες διαπραγματεύσεις, στις απευθείας συνομιλίες στο ίδιο δωμάτιο», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τη Λέβιτ, «ο τελικός στόχος είναι να διασφαλίσουμε ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα».
Μολονότι πιστεύει στη διπλωματία, «κατέστησε σαφές στους Ιρανούς και την ομάδα της εθνικής ασφάλειας, ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι και το Ιράν έχει να κάνει μια επιλογή. Μπορείτε να συμφωνήσετε με το αίτημα του προέδρου Τραμπ, διαφορετικά θα γίνει κόλαση και έτσι αισθάνεται ο πρόεδρος», κατέληξε η Λέβιτ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Συναγερμός στην Hellenic Train: Έσκασε η βόμβα έξω από τα γραφεία – Προηγήθηκε απειλητικό τηλεφώνημα
ΑΑΔΕ: Τετραήμερο λουκέτο σε γνωστό club στο Μπουρνάζι – Πολλαπλές παραβάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Space X ζήτησε άδεια από την FCC για να δημιουργήσει data centers στο διάστημα
- ΗΠΑ: «Επικοδομητική» η τελευταία συνάντηση Γουίτκοφ και Ντμίτριεφ για το Ουκρανικό
- Το Bitcoin υποχωρεί κάτω από τα 80.000 δολάρια – Eπιταχύνεται η πτώση στα κρυπτονομίσματα
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Ακριτίδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.