ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ συζήτησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία με τον Ελβετό ομόλογό του Ιγνάσιο Κάσις σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο του.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ δεν ανέφερε αν ο Λαβρόφ και ο Κασίς μίλησαν για την προτεινόμενη δεύτερη διάσκεψη, αλλά σημείωσε ότι η Ελβετία είναι «μία από τις χώρες που δείχνουν ενδιαφέρον για τη διευκόλυνση μιας διευθέτησης».
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, η Ελβετία φιλοξένησε μια ειρηνευτική διάσκεψη μετά από αίτημα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην οποία δεν προσκλήθηκε η Ρωσία.
Αλλά ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι ήλπιζε να οργανώσει μια επόμενη συνάντηση με τη συμμετοχή της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Ο ύποπτος για τη δολοφονία του Κιρίλοφ κατηγορείται για τρομοκρατία
Γαλλία: Έχει αποδεικτικά στοιχεία ότι η Ρωσία προσπαθεί να χειραγωγήσει τους influencers της
Ζελένσκι για Πούτιν: «Του αρέσει να σκοτώνει»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 68χρονη για απάτη 270.000 ευρώ με οικόπεδο που άνηκε στον δήμο Ηλιούπολης
- Ντόναλντ Τραμπ: Αν δεν υπάρξει ειρηνευτική συμφωνία σύντομα το Ιράν θα αντιμετωπίσει «πολύ δύσκολες συνέπειες»
- Η Ινδία αυστηροποιεί τους κανόνες εισαγωγής ασημιού για τη στήριξη της ρουπίας
- Η Ευρώπη αντιμετωπίζει αύξηση έως και 50% στις τιμές στρατιωτικού εξοπλισμού, λέει η Εσθονία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.