ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκίλφοϊλ: Βάσιμες ανησυχίες για την προκλητικότητα της Τουρκίας και τον εξοπλισμό της με προηγμένα όπλα
Την επικείμενη διεξαγωγή νέου γύρου συνομιλιών μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, αποφεύγοντας να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες.
«Σύντομα», ήταν η λιτή απάντησή του σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να διευκρινίσει ούτε τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν ούτε τα θέματα που θα συζητηθούν.
Ο διπλωματικός διάλογος μεταξύ των δύο χωρών έχει αναθερμανθεί από την ανάληψη της εξουσίας στην Ουάσιγκτον από την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Στις 19 Φεβρουαρίου, Ρωσία και ΗΠΑ πραγματοποίησαν συνομιλίες διάρκειας τεσσάρων και πλέον ωρών στο Ριάντ. Από τη ρωσική πλευρά συμμετείχαν, πέραν του Λαβρόφ, ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ και ο διευθύνων σύμβουλος του ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, Κιρίλ Ντμιτρίεφ. Την αμερικανική αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Μάικ Ουόλτζ και ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου, Στιβ Γουίτκοφ.
Διαβάστε επίσης:
Πούτιν για Ρωσία: Υπάρχουν ελλείψεις όπλων παρά την αύξηση της παραγωγής
ΠΑΣΟΚ: Αποτελεσματικό κράτος πρόνοιας με πρόληψη και όχι αντίδωρα φιλανθρωπίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας, τα γεροντοφρικιά της «Αριστεράς» και οι αλήθειες που δε λέγονται
- Κώστας Τσιάρας στο mononews: Ερευνώνται τα πρώτα 2.000 ΑΦΜ που πήραν υψηλές επιδοτήσεις – Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα
- Τράπεζες: Δωρεές και χορηγίες άνω των 600 εκατ. ευρώ σε παιδεία, περιβάλλον, υγεία και πολιτισμό
- Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
