ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία δεν μπορεί να θεωρείται η κύρια απειλή για την Ευρώπη, υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ευρύτερης περιοχής της Ευρασίας.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου Vesti, ο Πεσκόφ ανέφερε ότι η γεωπολιτική και γεωγραφική θέση της Ρωσία καθιστά αδύνατο να χαρακτηριστεί ως η βασική απειλή για την Ευρώπη.
«Η Ρωσία δεν μπορεί να είναι η κύρια απειλή για την Ευρώπη, διότι, ό,τι κι αν λέγεται, παραμένει αναπόσπαστο μέρος της, ενώ ταυτόχρονα είναι και ευρασιατική χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης:
Οι πρώτες λέξεις που είπε η Μελάνια στον Τραμπ δευτερόλεπτα μετά τους πυροβολισμούς (Βίντεο)
Ο Πίτερ Μαγιάρ την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
Άγρια κόντρα Δούκα – Κεφαλογιάννη: Η Αθήνα δεν έχει ανάγκη από εξωραϊσμούς όψιμων υπερασπιστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Microsoft: Mπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη μια TN που πιστεύει ότι έχει συνείδηση
- Πολεμική Αεροπορία: Έφτασαν τα 60 τα αναβαθμισμένα F-16 Viper του στόλου
- Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας-mononewsTV
- Τζόρτζια Μελόνι: Κατάργηση των τελών κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.