«Η συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην τιμητική επιτροπή του Fight Impunity έγινε κατά απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους που έθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την έγκριση της συμμετοχής του».
Αυτό τονίζεται σε επίσημη επιστολή που απέστειλε η γενική γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ilze Juhansone στον πρώην Επίτροπο της ΕΕ σχετικά με τη συμμετοχή του στον οργανισμό «Fight Impunity».
Στην ίδια επιστολή, η κα. Juhansone επιβεβαιώνει ότι ο κ. Αβραμόπουλος ουδέποτε συνομίλησε ή άσκησε επιρροή σε μέλη της Επιτροπής ή άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για θέματα που σχετίζονται με τον εν λόγω οργανισμό.
Η επιστολή καταλήγει ότι η Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα στοιχεία, αποφασίζει ότι δεν απαιτείται καμία επιπλέον διερεύνηση.
Δείτε εδώ την επιστολή
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
