ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός και ΥΠΕΞ του Κατάρ, ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν μπιν Τζάσιμ αλ Θάνι, τόνισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ότι η χώρα του διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Ντόχα εναντίον ηγετών του παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς.
Διευκρίνισε ότι αμερικανοί αξιωματούχοι ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση 10 λεπτά μετά την έναρξή της, χαρακτηρίζοντας «ύπουλη» την επίθεση του Ισραήλ.
Διαβεβαίωσε ωστόσο πως το Κατάρ δεν θα εγκαταλείψει τον μεσολαβητικό ρόλο του στη διπλωματική προσπάθεια με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.
Διαβάστε επίσης
Πετρέλαιο: Με συγκρατημένη άνοδο η αντίδραση στην ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα
Γιόχαν Βάντεφουλ (ΥΠΕΞ Γερμανίας): «Απαράδεκτη» η ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα
Τραμπ: Υποσχέθηκε στον εμίρη του Κατάρ πως δεν θα ξανασυμβεί άλλος τέτοιος βομβαρδισμός στη χώρα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στην ΕΡΤ 3 την ώρα της παρέλασης – Διαμαρτυρία για τον κεντρικό παρουσιαστή
- Ισραήλ: «Η υπομονή μας έχει όρια» – Προετοιμαζόμαστε για ενδεχόμενη επιστροφή σορού ομήρου από τη Χαμάς
- NBA: Επανεξετάζει κανόνες του μετά το σκάνδαλο στοιχηματισμού
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα έφεραν οι ελπίδες για συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας – Σε Fed και εταιρικά αποτελέσματα το ενδιαφέρον