• Διεθνής πολιτική

    Καντίροφ σε Ζελένσκι: «Κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα… Τρέξε πριν σε χτυπήσουμε ξανά»

    • NewsRoom


    Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ραμζάν Καντίροφ είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για την εξέλιξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ειδικά για τις περιοχές «που δεν επιχειρουν οι δικοί του στρατιώτες».

    Σήμερα, μετά τα θανατηφόρα πυραυλικά χτυπήματα των Ρώσων στο Κίεβο και σε άλλες ουκρανικές πόλεις, ο 46χρονος Τσετσένος ηγέτης, που αναβαθμίστηκε στρατιωτικά από τον Πούτιν, αποφάσισε να κρατήσει άλλη στάση, εξαπολύοντας προσωπικές απειλές και στον Ζελένσκι.

    «Η Ρωσία δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη στην πραγματικότητα» έγραψε στο Telegram ο Καντίροφ απευθυνόμενος στον Ζελένσκι και συνέχισε: «Σταμάτα να κλαψουρίζεις σαν απόβρασμα. Είναι καλύτερα να τρέξεις πριν πληγωθείς ξανά. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάς προς τη Δύση. Τι μας λέτε; Πως εσείς μπορείτε και οι άλλοι δεν μπορούν;».

    «Τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος με τη διεξαγωγή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» πρόσθεσε ο Καντίροφμ, που προήχθη σε αντισυνταγματάρχη την περασμένη εβδομάδα για τις «υπηρεσίες» του στον πόλεμο της Ουκρανίας.

    Διαβάστε επίσης

    Χάος στα βενζινάδικα της Γαλλίας – Απεργούν οι εργαζόμενοι στην TOTAL

    Δένδιας: «Ο αναθεωρητισμός δεν έχει θέση στον 21ο αιώνα»

    Στόλτενμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ καταδικάζει τις “φρικτές” ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία»



    ΣΧΟΛΙΑ