ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από δώδεκα ημέρες νοσηλείας, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξήλθε σήμερα της μονάδας εντατικής θεραπείας και βρίσκεται, τώρα, σε δωμάτιο του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η υγεία του Καβαλιέρε παρουσιάζει βελτίωση, αν και δεν έχει γίνει αναφορά, ακόμη, σε ενδεχόμενη ημερομηνία για εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός πάσχει από χρόνια λευχαιμία –για την οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία– ενώ οι γιατροί, παράλληλα, του χορηγούν αγωγή για την θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος.
Διαβάστε επίσης:
Σουδάν: Ο πρόεδρος της Αφρικανικής Ένωσης αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για κατάπαυση του πυρός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι διάσημοι ποδοσφαιριστές κυκλοφορούν με τσάντες Hermès – ποιες είναι και πόσο κοστίζουν
- Advent Calendars: Τα παραθυράκια της αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα κρύβουν από σαμπάνιες έως κραγιόν και κοστίζουν μέχρι και 1.130 ευρώ
- Γρίπη: Πιο νωρίς φέτος και πιο επιθετική – Σε ετοιμότητα για το στέλεχος Κ
- ΟΣΥ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 290 οδηγών – Οι δραστικές παρεμβάσεις για τη στελέχωση του φορέα