ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΣΤΑΤ: Στα 6,35 δισ. ευρώ το εμπόριο Ελλάδας – Ιταλίας το α΄ εξάμηνο – Ενισχύθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε, όπου εισήχθη πριν από μια εβδομάδα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε ήρεμα τη νύχτα και μπόρεσε, έπειτα από αρκετές ημέρες, να μείνει για λίγο καθιστός, στο κρεβάτι του.
«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά ο ασθενής δεν μπορεί ακόμη να σηκωθεί ούτε να περπατήσει. Για πρώτη φορά μπόρεσε να μείνει καθιστός», δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του «Καβαλιέρε», ο καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
Σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθούν ιατρικά ανακοινωθέντα ενώ, όπως μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, «η κατάσταση του Μπερλουσκόνι, ο οποίος παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη».
Διαβάστε επίσης:
Libération για Εύα Καϊλή: «Γιατί είναι ακόμη στη φυλακή;»
ΗΠΑ: Οι στρατιωτικές δραστηριότητες της Κίνας υπονομεύουν την ειρήνη στο Στενό της Ταϊβάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ανάπτυξη 2,2% στο ΑΕΠ το β’ τρίμηνο κόντρα στις εκτιμήσεις για επιβράδυνση
- Συμβούλιο της Ευρώπης: Σταθερά ριζωμένη η δημοκρατία στην Ελλάδα – Επίμονα προβλήματα Predator, διαφθορά και μετανάστευση
- Κωνσταντινίδης: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αποκαλύψεις για πλασμαφαίρεση σε «ψευτοκλινική στα Σκόπια» – Η γυναίκα μου ήταν καρκινοπαθής για χρόνια και έφυγε σε 2 μήνες (βίντεο)
- Σίλια Κριθαριώτη-Νίκος Τσάκος: Πού γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.