ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραμένει στο νοσοκομείο του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε, όπου εισήχθη πριν από μια εβδομάδα.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε ήρεμα τη νύχτα και μπόρεσε, έπειτα από αρκετές ημέρες, να μείνει για λίγο καθιστός, στο κρεβάτι του.
«Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά ο ασθενής δεν μπορεί ακόμη να σηκωθεί ούτε να περπατήσει. Για πρώτη φορά μπόρεσε να μείνει καθιστός», δήλωσε ο προσωπικός γιατρός του «Καβαλιέρε», ο καθηγητής Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.
Σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθούν ιατρικά ανακοινωθέντα ενώ, όπως μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, «η κατάσταση του Μπερλουσκόνι, ο οποίος παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας, συνεχίζει να θεωρείται κρίσιμη».
Διαβάστε επίσης:
Libération για Εύα Καϊλή: «Γιατί είναι ακόμη στη φυλακή;»
ΗΠΑ: Οι στρατιωτικές δραστηριότητες της Κίνας υπονομεύουν την ειρήνη στο Στενό της Ταϊβάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Νετανιάχου συμφώνησε να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα – Δεν θα αναπτύξουμε στρατιώτες στο Ιράν
- Τιμητική διάκριση στον Νικόλαο Δ. Πατέρα από το Propeller Club Πειραιά
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
- Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη έχει χρέος να πάρει πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο για την λήξει του πολέμου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.