ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας Γκιντεόν Σάαρ αναφέρθηκε σήμερα στην πιθανότητα επίτευξης «τώρα» μιας συμφωνίας για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.
«Έχουμε ίσως μια ευκαιρία τώρα για μια συμφωνία για τους ομήρους (…) ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του.
Η δήλωση αυτή έγινε στο περιθώριο μιας συνάντησης που είχε ο Σάαρ στη Σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, στη Μάλτα.
Διαβάστε επίσης
Γάζα: Πρωτοβουλία μεσολάβησης μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ αναλαμβάνει το Κατάρ
Γκουτέρες: Η Γάζα έχει το μεγαλύτερο αριθμό ακρωτηριασμένων παιδιών ανά κάτοικο στον κόσμο
Λευκός Οίκος: Απορρίπτει το ενδεχόμενο να υπάρξει άμεσα εκεχειρία στη Γάζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Τρελές διακυμάνσεις για το πετρέλαιο – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.