ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ για την έγκριση της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ στον Λίβανο.
Η συνεδρίαση αναμενόταν να ξεκινήσει στις 17:30 (ώρα Ισραήλ και Ελλάδας), αλλά ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μετακίνησε την έναρξή της νωρίτερα στις 16:00, δήλωσε ένας Ισραηλινός αξιωματούχος στους Times of Israel.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δηλώσεων και δημοσιευμάτων, το Ισραήλ αναμένεται να εγκρίνει τη συμφωνία αυτή κατάπαυσης του πυρός διάρκειας 60 ημερών.
Ο Νετανιάχου πρόκειται να συναντηθεί αργότερα σήμερα με περιφερειάρχες από το βόρειο Ισραήλ, οι οποίοι αντιτάσσονται σθεναρά στην προτεινόμενη συμφωνία εκεχειρίας.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Η εθνική ασφάλεια «κατέρρευσε και δεν είναι πλέον βιώσιμη»
Ρωσία: Η Μόσχα απέλασε Βρετανό διπλωμάτη με την κατηγορία της κατασκοπείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρισμός ευεξίας: Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη, τα κενά και η νέα τάση
- H αυτο-οργάνωση του Αλέξη, γιατί ο Πολάκης έγινε… Γιαπωνέζος, η απάντηση Δένδια στους Τούρκους και μια τραγική ιστορία με φοιτητή
- Theon: Το σχέδιο Χατζημηνά για επέκταση σε σημαντικές αγορές και η τιμή – στόχος τα 38,5 ευρώ
- Τσίπρας 2027: Δεξιά ή αριστερά χωρίς ενδιάμεση ζώνη