ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έκρινε σήμερα ότι ο ισραηλινός στρατός πρέπει «να αυξήσει περαιτέρω την πίεση» κατά της Χαμάς, μετά από εννέα μήνες πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.
«Η Χαμάς τελεί υπό πίεση. Δέχεται αυξανόμενη πίεση γιατί της προκαλούμε κακό, εξουδετερώνουμε τους ανώτατους διοικητές της και χιλιάδες τρομοκράτες της (…) Αυτή είναι ακριβώς η στιγμή να αυξήσουμε την πίεση ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μια τελετή στο Όρος Χερτζλ στην Ιερουσαλήμ.
Λίγο νωρίτερα ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι περίπου το ήμισυ των ηγετικών στελεχών της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς έχει «εξουδετερωθεί», από την έναρξη της στρατιωτικής εκστρατείας στον παλαιστινιακό θύλακα.
Διαβάστε επίσης:
Πυροσβεστική: 46 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
Ισραήλ: Το ήμισυ της ηγεσίας της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς έχει «εξουδετερωθεί»
ΣΥΡΙΖΑ: Με καύσωνα έξω από την Κουμουνδούρου οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Αυγής και του Κόκκινου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
