ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο στρατός του Ισραήλ (IDF) έπληξε την Τρίτη το λιμάνι Χοντέιντα της Υεμένης στην Ερυθρά Θάλασσα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Masirah που πρόσκειται στους αντάρτες Χούθι.
Είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα εντολή εκκένωσης του λιμανιού που εξέδωσε ο IDF, προειδοποιώντας ότι θα επιτεθεί στην περιοχή τις επόμενες ώρες.
Το Al Masirah μετέδωσε πως 12 ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν αποβάθρες του υεμενίτικου αυτού λιμανιού.
Διαβάστε επίσης:
Κάλας προς Γερμανία: «Αν δεν υποστηρίζετε τα μέτρα προς το Ισραήλ, φέρτε εναλλακτικές»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Σχέδιο για φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό κλάδο
- Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους
- ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
- Ρωσία: Ποινές 12,5 ετών σε δύο Ρώσους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη πυραύλων με την κατηγορία προδοσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.