ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν άμεσες συνομιλίες τις επόμενες ημέρες, τις πρώτες τους από την έναρξη του πολέμου στο Ιράν, ανέφερε η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, επικαλούμενη δύο πηγές με γνώση του θέματος.
Ο γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ, Τζάρεντ Κούσνερ θα συμμετάσχει στις συνομιλίες που ενδέχεται να διεξαχθούν στο Παρίσι ή στην Κύπρο, με τον έμπιστο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, Ρον Ντέρμερ ως επικεφαλής της ισραηλινής αντιπροσωπείας.
Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στον τερματισμό των συγκρούσεων στον Λίβανο και στον αφοπλισμό της λιβανικής ένοπλης οργάνωσης Χεζμπολάχ που άνοιξε πυρ εναντίον του Ισραήλ στις 2 Μαρτίου, λέγοντας ότι ανταποδίδει για τη δολοφονία του ανώτατου ηγέτη του Ιράν στην έναρξη του πολέμου ΗΠΑ-Ισραήλ κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
Διαβάστε επίσης:
«Νόμιμος στόχος η Ουκρανία, έχει εμπλακεί στον πόλεμο», δήλωσε Ιρανός Αξιωματούχος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»
- Σεισμός τώρα στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.