Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Κάτοικοι στο Τελ Αβίβ και στην περιοχή Ραμάτ Χασαρόν δήλωσαν ότι άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη σήμερα το απόγευμα, μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, με τον ισραηλινό στρατό (IDF) να ανακοινώνει ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μία ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο, αλλά έπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή.

Ο IDF διευκρίνισε ότι δεν ήχησαν οι σειρήνες καθώς βάσει πρωτοκόλλου δεν ενεργοποιείται το σύστημα προειδοποίησης αν διαπιστωθεί ότι ένας εισερχόμενος πύραυλος δεν αποτελεί απειλή.

1

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Επιπλέον, ο IDF τόνισε ότι περίπου 45 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από το Λίβανο στα Υψώματα του Γκολάν και προσγειώθηκαν σε ανοιχτές περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Quest: Εκλεισε το deal για την πώληση της ACS στην General Logistics Systems

Πηγές ΠΑΣΟΚ για Δούκα: Συντηρεί αχρείαστα το προεκλογικό κλίμα

Live: Η παρουσίαση από το Υπ. Ανάπτυξης του νέου μοντέλου για τον Παραγωγικό Μετασχηματισμό – Παρών και ο Κ. Μητσοτάκης