ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ιράν ανακοίνωσε ότι η δολοφονία του υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Χαμάς Σάλεχ αλ-Αρούρι σήμερα σε επιδρομή ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στον Λίβανο, θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο την αντίσταση κατά του Ισραήλ, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.
“Το αίμα του μάρτυρα θα πυροδοτήσει αναμφίβολα άλλη μια έκρηξη στις φλέβες της αντίστασης και το κίνητρο κατά των σιωνιστών κατακτητών, όχι μόνο στην Παλαιστίνη αλλά και στην περιοχή και ανάμεσα σε όλους όσοι αναζητούν την ελευθερία παγκοσμίως”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νάσερ Κανανί.
Ο εκπρόσωπος καταδίκασε επίσης την παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Λιβάνου από “το επιθετικό σιωνιστικό καθεστώς”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Το Ισραήλ σκότωσε τον υπαρχηγό της Χαμάς Σάλεχ Αρούρι
Τουρκία: Απαγόρευση σε βρετανικά ναρκαλιευτικά να περάσουν στη Μαύρη Θάλασσα
Ο OPEC+ πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση στις αρχές Φεβρουαρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παράταση της προθεσμίας Υποβολής ΑΠΔ Κοινών Επιχειρήσεων του e-ΕΦΚΑ
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ δημιουργεί τις συνθήκες για ενδεχόμενη «καλή συμφωνία» με το Ιράν
- Βρετανία: Τρίτη παραίτηση στην κυβέρνηση Στάρμερ μέσα σε λίγες μέρες
- Ζεφύρι: Στα χέρια των αρχών 38χρονος που έκλεψε 100 μέτρα καλώδια από τον Προαστιακό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.