ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Τεχεράνης άρχισαν σήμερα να επαναλειτουργούν, έπειτα από εβδομάδες που είχαν μείνει κλειστά λόγω του πολέμου μεταξύ του Ιράν, και του Ισραήλ και των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η ιρανική αρχή πολιτικής αεροπορίας.
«Δόθηκε η άδεια για την πραγματοποίηση επιβατικών πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Ιμάν Χομεϊνί και στο αεροδρόμιο Μεχραμπάντ», δήλωσε ο οργανισμός σύμφωνα με ανακοίνωση που μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Isna, διευκρινίζοντας ότι οι πτήσεις θα επαναληφθούν επίσης σε άλλα δέκα αεροδρόμια «από το Σάββατο».
Διαβάστε επίσης:
WSJ: Ο Τραμπ φώναζε έξαλλος όταν έπεσαν οι δύο πιλότοι στο Ιράν – Τον κράτησαν εκτός συσκέψεων
Bloomberg: Το Κουβέιτ σταματά τις παραδόσεις πετρελαίου – Κήρυξε ανωτέρα βία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Στο 5,04% το δυνητικό ποσοστό που μπορεί να κατέχει η Goldman Sachs
- ΈΛΤΟΝ: Στα 175 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις του Ομίλου το 2025 – Αύξηση 8,6%
- INTERLIFE: Στα 27,77 εκατ. ευρώ τα κέρδη μετά φόρων το 2025 – Δίνει μέρισμα 0,25 ευρώ/μετοχή
- CrediaBank: Στο 29,36% το ποσοστό που κατέχει έμμεσα το Ελληνικό Δημόσιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.