ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Adnoc: Η στρατηγική μεταφορά πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ και οι μεγάλες εκπτώσεις στο ιρακινό αργό
Οι ένοπλες φιλοϊρανικές παρατάξεις του Ιράκ θα στοχεύσουν κατά “όλων των αμερικανικών συμφερόντων” σε περίπτωση επίθεσης κατά της Τεχεράνης.
Οι αμερικανικές βάσεις στο Ιράκ και στην περιοχή θα αποτελέσουν στόχο αν οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε απάντηση στα ιρανικά πλήγματα στο Ισραήλ ή αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο του Ιράκ κατά της Τεχεράνης, ανακοίνωσαν σήμερα οι υποστηριζόμενες από το Ιράν ένοπλες οργανώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ιρανός πρόεδρος για την πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ: Ήταν μία μικρή γεύση των δυνατοτήτων μας
Ισραήλ: Περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από την πρεσβεία της Σουηδίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Dimand: Μείωση 67% στη χρήση νερού στο Piraeus Port Plaza – Πάνω από 80.635 κυβικά μέτρα εξοικονόμηση ετησίως
- Η Genco ενισχύει τον στόλο της με νέο Capesize πλοίο, το «Genco Volunteer»
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Σήμερα αποκόπτεται το μέρισμα 5,25 δολαρίων
- Υποχωρεί το αλουμίνιο για δεύτερη ημέρα – Ενισχύονται οι προσδοκίες για αύξηση της προσφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.