ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικαστής της Νέας Υόρκης επέβαλε χρηματική ποινή 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων στον Όμιλο Τραμπ, μετά την καταδίκη του προηγούμενου μήνα για εξαπάτηση των φορολογικών αρχών επί 15 χρόνια, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.
Ο δικαστής Juan Merchan του ποινικού δικαστηρίου του Μανχάταν επέβαλε την ποινή, αφού οι ένορκοι έκριναν ένοχους δύο συνεργάτες του Ομίλου Τραμπ για 17 ποινικές κατηγορίες.
Η ποινή ήταν η μέγιστη που μπορούσε να επιβάλει ο δικαστής.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωκοινοβούλιο: Η Επιτροπή covid καλεί σε ακρόαση την Φον ντερ Λάιεν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.