ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρεζά Βαλιζαντέχ, Ιρανοαμερικανός δημοσιογράφος που στο παρελθόν έχει εργαστεί για χρηματοδοτούμενο από την αμερικανική κυβέρνηση ραδιοφωνικό σταθμό, πιστεύεται ότι κρατείται στο Ιράν εδώ και κάποιους μήνες, όπως μετέδωσε σήμερα το Associated Press,
Τη φυλάκιση του Βαλιζαντέχ παραδέχθηκε στο Associated Press το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Βαλιζαντέχ έχει στο παρελθόν εργαστεί για το Radio Farda, έναν ραδιοφωνικό σταθμό υπό το Radio Free Europe/Radio Liberty, το οποίο εποπτεύεται από την αμερικανική Υπηρεσία Παγκόσμιων Μέσων, σύμφωνα με το AP.
Τα υπουργεία Εξωτερικών των ΗΠΑ και του Ιράν δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.
Το AP μετέδωσε ότι το Ιράν δεν έχει παραδεχθεί ότι κρατά τον Βαλιζαντέχ και ότι η ιρανική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα για σχόλιο.
Διαβάστε επίσης
Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς τα ξημερώματα -Δυο συλλήψεις
Η απάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρατσιστικό σχόλιο του Τραμπ – Δείτε βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σπήλιος Λιβανός για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ούτε συμμετείχα ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ να συμμετάσχω στην τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης»
- Ιράν: Απαιτεί αποζημίωση για τις πολεμικές ζημίες προκειμένου να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
- Πρώτη επίσκεψη Ζελένσκι στη Συρία και συνάντηση με αλ Σάρα
- Ιράν: Πώς έγινε η διάσωση του Αμερικανού πιλότου στα βουνά – Κρύφτηκε τραυματισμένος σε βουνό 2.200 μέτρων πριν διασωθεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.