ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ προτίθεται να τοποθετήσει τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι ως πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ.
Σε δήλωσή του Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ο Χάκαμπι «αγαπά το Ισραήλ και τον λαό του, ενώ τον αγαπά ο λαός του Ισραήλ».
«Ο Μάικ θα εργαστεί ακούραστα για την επίτευξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή!» πρόσθεσε ο Τραμπ.
Ο Χάκαμπι, ο οποίος διετέλεσε κυβερνήτης του Αρκάνσας από το 1996 έως το 2007, ήταν δύο φορές υποψήφιος για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών.
Είναι πατέρας της Σάρα Χάκαμπι-Σάντερς, της σημερινής κυβερνήτριας της πολιτείας και πρώην εκπροσώπου Τύπου του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ο Χάκαμπι υποστηρίζει ανοιχτά τον εποικισμό στο Ισραήλ. Το 2018 μάλιστα δήλωνε ότι ονειρευόταν να χτίσει ένα εξοχικό στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη.
Διαβάστε επίσης
Οικογένεια Βαρδινογιάννη: Αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ»
Υεμένη: Οι Χούθι λένε πως εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Συνάντηση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων ΗΠΑ και Ισραήλ στο Πεντάγωνο, εν μέσω εντάσεων με το Ιράν
- Δράμα: Ολοκληρώθηκε με ασφάλεια ο απεγκλωβισμός των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.