ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η αρχική έρευνα για την επίθεσή του σε νοσοκομείο της Γάζας, κατά την οποία σκοτώθηκαν πέντε δημοσιογράφοι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι στρατιώτες είχαν εντοπίσει μια κάμερα “τοποθετημένη από τη Χαμάς” στην περιοχή για την παρακολούθηση των δυνάμεών του.
Οι ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Νάσερ στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας τη Δευτέρα, σκοτώνοντας τουλάχιστον 20 άτομα, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι που εργάζονταν για το Reuters, το Associated Press, το Al Jazeera και άλλα μέσα ενημέρωσης.
Το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε αργότερα τη Δευτέρα ότι το Ισραήλ εκφράζει τη βαθιά του λύπη για αυτό που χαρακτήρισε “τραγικό ατύχημα”.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Οι προσπάθειες για τις εγγυήσεις ασφαλείας πρέπει να επιταχυνθούν
Λούλα: Η κυβέρνηση Τραμπ ανακαλεί την αμερικανική βίζα του Βραζιλιάνου υπουργού Δικαιοσύνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
- Aegean Airlines: Γιατί οι αναλυτές βλέπουν υψηλά περιθώρια ανόδου
- METLEN: Μετά τον ΒΟΑΚ, το βλέμμα της ΜΕΤΚΑ στρέφεται στο Χρηματιστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.