ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα και η Ιαπωνία συμφώνησαν σήμερα να πραγματοποιήσουν νέο γύρο διμερούς οικονομικού διαλόγου υψηλού επιπέδου την κατάλληλη στιγμή, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας CCTV.
Η συμφωνία συνήφθη στη διάρκεια συνάντησης στη Σεούλ ανάμεσα στον πρωθυπουργό της Κίνας Λι Τσιανγκ και στον Ιάπωνα ομόλογό του Φούμιο Κισίντα, οι οποίοι αμφότεροι θα συμμετάσχουν σε τριμερή σύνοδο κορυφής με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γελ.
Ο Λι εξέφρασε στον Κισίντα την ελπίδα η Ιαπωνία “να διαχειριστεί ορθά ζητήματα όπως η Ταϊβάν”, σύμφωνα με το CCTV, μόλις λίγες ημέρες αφότου ο κινεζικός στρατός πραγματοποίησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την αυτοδιοικούμενη νήσο την οποία το Πεκίνο θεωρεί κινεζικό έδαφος.
Διαβάστε επίσης:
ΕΕ: Στις Βρυξέλλες πραγματοποιείται συνάντηση διεθνών εταίρων για την Παλαιστίνη σε υπουργικό επίπεδο
Ο “χάρτης” των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 31 Μαΐου
Τι θα συμβεί, αν δεν καθαρίσεις ποτέ τον αφαλό σου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.