ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Χαμάς «απορρίπτει» την έκθεση που δημοσιεύθηκε από τον ΟΗΕ για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ, δήλωσε σήμερα σε ανακοίνωση η ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση.
Οι «ισχυρισμοί» που αφορούν βιασμούς και σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από μέλη της Χαμάς κατά την επίθεση αυτή είναι «ψευδείς» και «αβάσιμοι» και η έκθεση του ΟΗΕ «δεν επικαλείται καμία μαρτυρία θυμάτων», ανέφερε η Χαμάς.
Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ αποφάνθηκαν χθες ότι «υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε» ότι περιστατικά σεξουαλικής βίας -συμπεριλαμβανομένων ομαδικών βιασμών- σημειώθηκαν σε διάφορες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης που εξαπέλυσαν μαχητές της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου στο Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Ο Τραμπ επιδιώκει να βγάλει νοκ-άουτ τη Χέιλι
Χαμάς: Δεν ξέρουμε ποιοι από τους ομήρους είναι ακόμη ζωντανοί
Το μέλλον της Ευρώπης παίζεται στα πεδία μάχης της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντογεώργης: Ο συντονισμός των χρηματοδοτικών εργαλείων στον πυρήνα της Εθνικής Στρατηγικής «Περιφέρεια 2030»
- F1 Ιταλία: Ο Γκασλί στην pole
- Τραμπ: Έτοιμος να αρχίσει τα έργα και για την «αψίδα του θριάμβου» στην Ουάσιγκτον
- ΗΠΑ: Χτυπήσαμε τρία ιρανικά πετρελαιοφόρα – «Για κάθε δύο πλοία μας, καταστρέφουμε περισσότερα δικά σας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.