ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εάν η Ρωσία προχωρήσει στα σχέδιά της να προσαρτήσει τέσσερις ουκρανικές περιοχές, αυτό θα σηματοδοτήσει μια “επικίνδυνη κλιμάκωση” η οποία θα θέσει σε κίνδυνο τις προοπτικές για ειρήνη στην περιοχή, προειδοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.
“Οποιαδήποτε απόφαση να προχωρήσει η προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών του Ντονέτσκ, του Λουχάνσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια δεν θα έχει νομική αξία και αξίζει να καταδικαστεί”, δήλωσε ο Αντόνιο Γκουτέρες στους δημοσιογράφους.
Οποιαδήποτε τέτοια απόφαση “θα παρατείνει τις δραματικές συνέπειες στην παγκόσμια οικονομία, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες και θα εμποδίσει την ικανότητά μας να παρέχουμε σωτήρια βοήθεια σε όλη την Ουκρανία και πέραν αυτής”
Διαβάστε επίσης
Πούτιν: «Η Δύση υποκινεί «λουτρά αίματος» στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήσεις με Citi και Bank of America – «Η Ελλάδα έχει πλέον χαμηλότερο κόστος δανεισμού από 4 χώρες του G7»
- Latsco (Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης): Πούλησε δύο VLGC σε εταιρείες από Ντουμπάι και Κίνα με 197 εκατ. δολάρια
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.