ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη με Βάντεφουλ: Η Ευρώπη πρέπει να είναι παρούσα στη Μέση Ανατολή μετά από μία ειρηνευτική συμφωνία
Ο εισαγγελέας του Νοϊρούπιν στο Βρανδεμβούργο απήγγειλε κατηγορίες για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» σε βάρος τεσσάρων μελών της οργάνωσης ακτιβιστών για το κλίμα «Τελευταία Γενιά».
Οι κατηγορίες αφορούν μεταξύ άλλων διατάραξη δημόσιας λειτουργίας και φθορά ξένης περιουσίας για τις ενέργειές τους εναντίον των διυλιστηρίων στην περιοχή Σβεντ, στο αεροδρόμιο Βερολίνου-Βρανδεμβούργου και στο Μουσείο Μπαρμπερίνι στο Πότσνταμ κατά το διάστημα από τον Απρίλιο του 2022 έως τον Μάιο του 2023.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ιταλία: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ γρονθοκόπησε θρυλικό Ιταλό παπαράτσι
Ιουλία Τσέτη: Βασική μου θέση, διαχρονικά, η ενίσχυση της εξωστρέφειας
Αυγενάκης: Όποιος παρανομεί θα οδηγείται στη Δικαιοσύνη και όποιος παράγει θα αποζημιώνεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.