ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πούτιν: Διήμερη κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία, αλλά και απειλές για μαζική επίθεση στο κέντρο του Κιέβου
Η Γερμανία και η Γαλλία απέρριψαν ξανά τα αιτήματα της Ρωσίας να πληρώσουν οι ευρωπαϊκές χώρες για το αέριο της σε ρούβλια ως απαράδεκτη παραβίαση των συμβολαίων, προσθέτοντας ότι ο ελιγμός ισοδυναμούσε με «εκβιασμό», αναφέρει το Reuters.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ είπε ότι δεν έχει δει ακόμη ένα νέο πτυχίο υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν που επιβάλλει τις πληρωμές φυσικού αερίου σε ρούβλια, προσθέτοντας ότι η Γερμανία είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής των ροών ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.
Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ δήλωσε ότι η Γαλλία και η Γερμανία απέρριψαν το αίτημα της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης:
Ντράγκι: Ελπίζω οι συναντήσεις των ηγετών των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου να επαναληφθούν
Ουκρανία: Η Ρωσία έχει καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της ουκρανικής αμυντικής βιομηχανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγορά αυτοκινήτου: Tα best sellers στο 4μηνο
- Optima bank: Αύξηση μερίσματος κατά 21% και επιβεβαίωση της ισχυρής αναπτυξιακής πορείας
- Politico: Η Κομισιόν ζητά από τα κράτη – μέλη δράση για την αντιμετώπιση της φτώχειας χωρίς νέα κονδύλια
- Εξάρχου στο Politico: Ο ανταγωνισμός από την Ασία ανεβάζει τις τιμές – Ο Όμιλος AKTOR θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει και νέες συμβάσεις LNG μικρότερης διάρκειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.