ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Eπικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ για το ζήτημα Ρωσίας-Ουκρανίας.
Ειδικότερα, ο Γενς Στόλτενμπεργκ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter:
«Μίλησα στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συζητήσουμε τη συγκέντρωση δυνάμεων της Ρωσίας μέσα και γύρω από την Ουκρανία. Τον ευχαρίστησα για την ενεργή υποστήριξή του και την προσωπική του δέσμευση για την εξεύρεση πολιτικής λύσης και καλωσόρισα την ισχυρή πρακτική υποστήριξη της Τουρκίας στην Ουκρανία. Το ΝΑΤΟ παραμένει έτοιμο για διάλογο», σημείωσε.
Spoke to President @RTErdogan to discuss #Russia’s buildup in and around #Ukraine. I thanked him for his active support & personal engagement to find a political solution, and welcomed #Turkey's strong practical support to #Ukraine. #NATO remains ready for dialogue.
— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) February 7, 2022
Διαβάστε επίσης:
Όλαφ Σολτς: Μεταβαίνει σήμερα στην Ουάσιγκτον – «Το θέμα είναι να εμποδίσουμε έναν πόλεμο στην Ευρώπη»
Οικονόμου: Η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αποτελεί χρέος μας προς την κοινωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
- Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας
- Γιώργος Λάνθιμος: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του στη Στέγη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.