Η γαλλική προεδρία διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Νταβός, σύμφωνα με τις οποίες, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμανουέλ Μακρόν, ο Γάλλος πρόεδρος συμφώνησε να αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων στη Γαλλία ώστε να μειωθούν στις ΗΠΑ.

Με ανάρτησή της στην πλατφόρμα X, η Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι ο  Εμανουέλ Μακρόν δεν καθορίζει τις τιμές των φαρμάκων, οι οποίες ρυθμίζονται από την Κοινωνική Ασφάλιση και παραμένουν σταθερές.

1

«Όποιος έχει επισκεφθεί έστω και μία φορά γαλλικό φαρμακείο το γνωρίζει», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Μεγάρου των Ηλυσίων, η οποία συνοδεύτηκε από GIF του Ντόναλντ Τραμπ και τη φράση «Fake news» με κίτρινα γράμματα.

Διαβάστε επίσης

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία στον Σ.Σ. Δεκέλειας λόγω της κακοκαιρίας

Κωνσταντοπούλου: Υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα ο αγροτικός κόσμος θα ανασάνει

Μεγάλη ενεργειακή συμφωνία μεταξύ Metlen και Ομίλου Τσάκου