ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γαλλία: Απροσδόκητη συρρίκνωση της οικονομίας και πληθωρισμός 3,8% – Ανθεκτική η Ισπανία με ανάπτυξη 0,6%
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνιές ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αυξηθεί ο αριθμός αστυνομικών και χωροφυλάκων που θα αναπτυχθούν εκτάκτως στα σύνορα με την Ισπανία, λόγω της μαζικής εισροής μεταναστών από το Μαρόκο στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα.
Ειδικότερα, ενημέρωσε μέσω Χ ότι από σήμερα, «οι ενισχύσεις τριπλασιάζονται, με 184 αστυνομικούς να κινητοποιούνται και ενισχυμένη επιτήρηση από drones».
«Από αύριο Σάββατο θα πενταπλασιαστούν, ανεβάζοντας έτσι σε 334 τον αριθμό αστυνομικών και χωροφυλάκων (που αναπτύσσονται εκτάκτως) επιπλέον του προσωπικού που κινητοποιείται συνήθως», σημείωσε.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ανέφερε επίσης ότι τρία αεροσκάφη της Συνοριοφυλακής θα ενισχύσουν τις επιχειρήσεις στα γαλλοϊσπανικά σύνορα, ενώ θα ενταθούν οι περιπολίες στα τρένα που εκτελούν δρομολόγια από την Ισπανία.
Διαβάστε επίσης
Γερμανία: Παρατείνει τους συνοριακούς ελέγχους μετά την κρίση στη Θέουτα
Ιταλία: Αναστέλλει τη Συνθήκη Σένγκεν με την Ισπανία λόγω της Θέουτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέρδη ρεκόρ από τους πολέμους και την εκτίναξη των τιμών καυσίμων για τις Big Oil
- Ιδού η τελικής 7αδα του Car of the Year 2027
- Meta: Έρευνα στη Βρετανία για τα «ψιλά γράμματα» των εμπορικών συμφωνιών
- Λαπίντ (Ισραήλ): Δεν καταφέραμε «νοκ-άουτ» αλλά ήταν νίκη στα σημεία – Υπομονή στις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.