ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία ανησυχεί ότι η νέα αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να “παραχωρήσει τα πάντα” στη Ρωσία κατά τις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιάν Λεκορνί.
“Την ώρα που ο πρόεδρος Τραμπ λέει: ‘πρέπει να διαπραγματευτούμε, πρέπει να επιβάλουμε την ειρήνη δια της ισχύος’, η δική μας ανησυχία στο Παρίσι είναι μήπως αυτή η δύναμη είναι μόνο αδυναμία”, δήλωσε ο Λεκορνί στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.
Καθώς η Ουάσινγκτον δήλωσε ότι δεν θα αναπτυχθούν αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία, στο πλαίσιο ενδεχόμενης ειρηνευτικής συμφωνίας και ότι το Κίεβο δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, “εσείς, τί έχετε στο μανίκι σας;”, διερωτήθηκε. “Στο βάθος αυτό που μπορεί να μας ανησυχεί, είναι ότι στο τέλος, η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να παραχωρήσει τα πάντα”.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Πετρέλαιο: Η προοπτική λύσης στο Ουκρανικό έφερε νέα πτώση για τις τιμές
Σολτς: «Δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ μια υπαγορευμένη ειρήνη» στην Ουκρανία
Ντόναλντ Τραμπ: Υπέγραψε το διάταγμα για τους «αμοιβαίους δασμούς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Τρία δεξαμενόπλοια πέρασαν από άλλη διαδρομή παρακάμπτοντας το Ιράν
- Ιταλία: Η Μελόνι κυβέρνηση ενέκρινε την παράταση της μείωσης των φόρων στα καύσιμα
- Υψηλές οι τιμές των καυσίμων και τη Μεγάλη Εβδομάδα από το ράλι του πετρελαίου
- Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος κατά Κωνσταντοπούλου: Κραυγές άναρθρες και ανερμάτιστες, καλυπτόμενη από το μανδύα της βουλευτικής ασυλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.