ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία αναμένει την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα στις αρχές του 2026″, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν τη Δευτέρα, μετά από συνομιλίες με αξιωματούχους των ΗΠΑ, του Κατάρ και της Αιγύπτου στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Reuters, σε συνέντευξη Τύπου στη Δαμασκό, ο Φιντάν υποστήριξε ότι “οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα εμπόδια για την προώθηση της συμφωνίας στην επόμενη φάση”, προσθέτοντας ότι “προτεραιότητα έχει η ανάληψη της διακυβέρνησης της Γάζας από μια ομάδα υπό την ηγεσία των Παλαιστινίων”.
Διαβάστε επίσης
Τζιτζικώστας: Το καλοκαίρι του 2026 η χώρα μας θα παραλάβει δύο υπερσύγχρονα τρένα
Κομισιόν για δασμούς Κίνας στα γαλακτοκομικά: «Είναι αδικαιολόγητοι»
Κικίλιας: Ένταξη έργων λιμενικών υποδομών σε Σούδα και Λευκάδα ύψους 26 εκ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Η καθαρή αξία ανέρχεται σε 508,03 εκατ. δολάρια – Ο Χάρης Βαφειάς κατέχει το 30,1% του μετοχικού κεφαλαίου
- Έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ Hellenic Train και Δημοσίου για τα 23 νέα τρένα – Συνολικές επενδύσεις 420 εκ. ευρώ
- Τι θα συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης
- Οι πιο «Viral» γιορτές… στο Regency Casino Mont Parnes