ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) έχει περικόψει τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των ηγετών που αναμένεται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Χάγη σε μόλις μία συνεδρίαση εργασίας στην προσπάθεια να αποτρέψει μια πρόωρη αναχώρηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όπως είχε κάνει πρόσφατα ο τελευταίος στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7), ανέφεραν σήμερα οι Financial Times.
Το ΝΑΤΟ έχει περιορίσει τα σχέδιά του για την εκδήλωση –η οποία υποτίθεται αρχικά ότι θα διαρκούσε τρεις ημέρες– μόλις σε μία συνεδρίαση εργασίας δυόμιση ωρών, ανέφεραν οι FT.
Η απόφαση ελήφθη ώστε να διασφαλιστεί ότι ο Τραμπ δεν θα βαρεθεί και δεν θα φύγει νωρίτερα, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη τρεις αξιωματούχους που έχουν ενημερωθεί για τις προετοιμασίες.
Το Rueters δεν είναι σε θέση προσώρας να επιβεβαιώσει την πληροφορία.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο που έφερε βόμβες διασποράς
Πέδρο Σάντσεθ: Η Ισπανία θέλει να εξαιρεθεί από τον στόχο του 5% των αμυντικών δαπανών του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Η κατάρριψη του αμερικανικού F-15 δεν θα επηρεάσει τις διαπραγματεύσεις – Νέες εκρήξεις στην Τεχεράνη
- Kyklades Maritime (Οικογένεια Αλαφούζου): Παρέλαβε το τρίτο νεότευκτο και κατασκευάζει άλλα τρία
- Atlas Maritime (Λέων Πατίτσας): Παρέλαβε το νεότευκτο Eco Star – Ναυπηγεί άλλα πέντε πλοία
- Γαλλία: Στο «αρχείο» η οικονομική έρευνα για τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.