ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα μεγαλειώδες φιάσκο κατέληξε η επιλογή των τουρκικών ποδοσφαιρικών αρχών να πραγματοποιήσουν τον τελικό του τουρκικού Super Cup μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατάσαράι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.
Μετά από διαβουλεύσεις των αρμόδιων αρχών, ο αγώνας αναβλήθηκε οριστικά καθώς οι Σαουδάραβες ήταν κάθετα αντίθετοι με τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματίσει οι Τούρκοι, με την εμφάνιση μιας μεγάλης τουρκικής σημαίας και ενός πανό του Κεμάλ Ατατούρκ, με αφορμή τον εορτασμό από τα 100 χρόνια της ίδρυσης του κράτους.
Οι Σαουδάραβες ενημέρωσαν την τουρκική ομοσπονδία πως δεν θα επιτρέψουν την επίδειξη εθνικών συμβόλων άλλης χώρας στο γήπεδό τους.
Τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην οριστική αναβολή του αγώνα. Μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, από τα ηχεία του γηπέδου ακούστηκε ένα αραβικό τραγούδι, το οποίο και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Τούρκους που βρισκόντουσαν στις εξέδρες.
Οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν να επιστρέψουν στην Τουρκία.
We stand firmly behind both Galatasaray and Fenerbahçe in their decision to not play the Super Cup game in Saudi Arabia. ????#Galatasaray #Fenerbahçe pic.twitter.com/IPY0FFhaDE
— Y.T.C (@Young_Turk_Cyp) December 29, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Ζητά άδεια από την κυβέρνηση Τραμπ για αγορά κινεζικών τσιπ
- Γαυγίζει συνεχώς ο σκύλος του γείτονα; Πότε να καλέσετε την αστυνομία και πότε δικαιούστε αποζημίωση
- Οι «κρυφές» έξοδοι στη σύνταξη για 30.000 μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τοπογράφους
- Alpha Bank: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,0656 ευρώ ανά μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.